Facts About نیلینگ Revealed
Facts About نیلینگ Revealed
Blog Article
نیلینگ یا میخکوبی یکی از روشهایی است که تحت عنوان سازه نگهبان و به منظور جلوگیری از ریزش دیواره گود استفاده میشود. همانطور که میدانید روشهای مختلفی برای محافظت و مهارسازی گود وجود دارد که در مقاله سازه نگهبان به صورت مفصل درباره آن صحبت کردیم.
این روش همانند سایر روشهای سازه نگهبان دارای مزایا و معایبی است که در ادامه و به صورت موردی به آنها اشاره خواهیم کرد.
شیلنگ برگشت هوا را خم کرده و میبندند تا دوغاب به بیرون نریزد.
تهران، بازارآهن شادآباد، بهاران۱، بلوک ۱۶، طبقه دوم، واحد ۷
این نوع خاکها معمولا برای سازههای نگهبان نیلینگ مناسب هستند، چرا که معمولا متراکم بوده، خوب دانهبندی شده و همراه با میزان محدودی ریزدانه هستند.
عمق گودبرداری در این مرحله تا حدی است که خاک بتواند برای دوره ۲۴ تا ۴۸ ساعت بهطور پایدار حفظ شود، که این مقدار بسته به نوع خاک و ویژگیهای مکانیکی، معمولاً حدود ۱ تا ۲ متر است. عرض گودبرداری نیز باید بهاندازهای باشد که ماشینآلات و تجهیزات اجرای نیلینگ بهراحتی در محل مناسب قرار گرفته و بتوانند عملیات پایدارسازی را بهخوبی انجام دهند.
در سال های بعد نیز به مرور این تکنیک در سطح جهان گسترش یافت. در ایران نیز استفاده از روش نیلینگ در سال های اخیر توسعه چشمگیری یافته و یکی از کاربردی ترین روش ها به ویژه در ساخت و ساز های شهری می باشد.
این خاصیت باعث میشود تا این مدل از پایدارسازی، از قدرت بیشتری در مقابل نیروهای رانشی و ریزشی زمین برخوردار باشد.
در مرحله بعد، با استفاده از محاسبات دقیق و جداول ساده شده، طراحی اولیه صورت میگیرد. سپس باید به پارامترهای مهمی شامل مقاومت اتصال میخها، قدرت پیوند بین دوغاب و خاک (چسبندگی) و طول و فاصله آنها از یکدیگر، دقت شود.
روش نیلینگ در سال ۱۹۶۰ میلادی برای اولین بار مورد بحث و بررسی قرار گرفت. این روش بر اساس روش سیستم مهاربندی و پیچ کردن سنگ ها می باشد. اولین بار این سیستم پایدارسازی برای حفر تونلی در استرالیا در سال ۱۹۶۰ به کار گرفته شد. در این تونل برای پایدارسازی از آرماتور، تزریق دوغاب سیمان و شاتکریت استفاده گردید.
خاکهای ریزدانه یا چسبنده ممکن است شامل رسهای سفت تا سخت، لایهای رسی، رسهای لایدار، رسهای ماسهای، لایهای ماسهدار و ترکیبی از آنها باشد.
بله حتما. اخذ رضایت به دلیل ورود به زمین همسایه الزامی است و در صورت عدم انجام این کار، عواقب سنگینی از لحاظ مادی و معنوی قابل پیش بینی است.
در عملیات گودبرداری و پایدارسازی با استفاده از روش میخکوبی، ??? ??? به هوای فشرده نیاز بوده که وظیفه تأمین آن به عهده کمپرسورها است. موتورهای کمپرسور عمدتاً به شکل دیزل یا برقی عمل کرده و توسط واحد هواساز با استفاده از روش مکش هوا و فشردهسازی آن به همراه تأمین فشار، کار میکنند.
بسته به تغییر مکانی که خاک انجام میدهد و همچنین نوع رویه سیستم میخ گذاری خاک، نحوه توزیع فشار جانبی متفاوت است.